lördag 25 januari 2014

Skridskoskola

I förmiddags var vi iväg till skolans is för Felizias första skridsko"lektion" (blir "-tecken då det inte var så "strikt" utan mycket på egen hand). Det gick väldigt stappligt till en början men sedan blev det bättre och bättre, och på slutet av halvtimmen så tog hon sig framåt med hyfsade skär (för att vara nybörjare) och kunde även "åka" bakåt lite grann.



Felizia tyckte det var jättekul och hade gärna åkte lääänge till, men Jazmine var lite frusen om händerna. Blev lite lek med Valle (som också gick på skridskoskolan) på skolgården innan vi gick hem och åt lunch.

 
Resten av dagen blev lugn. Jazmine fick feber i natt och även en ganska så jobbig "krupphosta" :( Hon var dessutom genomtjock i näsan (trots nässpray) så blev inte så värst mycket sömn ...
Under dagen har hon varit så gott som feberfri (37,5 mot sin vanliga, låga, temp på 36,5) och varit pigg, så hoppas att febern bara var tillfällig. Hostan och snorigheten hänger fortfarande i, så har blivit ett par doser ventolin och nässpray idag. Men så länge hon slipper feber och är "som vanligt" så är det ju ganska okej i alla fall (måste tänka positivt!) :)
 
I morgon är det dags för nästa aktivitet för Felizia - simskola. I höstas gick hon ju i Gottsunda men nu blir det i gamla Svettishuset, får se hur det blir. Vi var ju supernöjda med lärarna på den förra, så ganska höga förväntningar har man ju ... :)
 
Vill ha sommar - nu!!!
(så Jazmine får vara frisk ... )


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar