fredag 3 januari 2014

Ridning på Oliver

Idag blev det ett ridpass för Felizias del igen, denna gång på Oliver. Lika bra att passa på medan vi fortfarande är lediga :)
 
Fick öva lite på att tränsa, men det är lite läskigt ... ;)


 
Oliver var lite mer med på noterna än vad Wise var senast, och Felizia var också lite mer på hugget så blev ett riktigt bra ridpass, speciellt med tanke på det långa uppehållet sedan terminen slutade.
Det blev ridning på banan där Felizia fick träna på lättridning (i trav), lite ridvägar, rida på stora volten och lite galopp. Hon var nöjd och glad hela tiden och det var faktiskt jag som fick säga till att det var dags att avsluta - Felizia hade gärna fortsatt ett tag till, speciellt traven på volten tyckte hon om idag :)



 
Oliver var pigg och lite busig emellanåt men även det redde Felizia ut bra (tidigare har hon kunnat bli lite rädd och tveksam). Får se om det blir ett nytt ridpass på söndag ... ? Lika bra att "smida medan järnet är varmt" liksom ;)
 
Efter kvällens tacomiddag så packade vi iordning och så körde jag in Felizia till mamma/mormor - hon ska sova där och i morgon tar de tåget till Stockholm för att gå på Disney on Ice i Globen :)
Så nu är vi alltså ett barn kort. Men bara till i morgon kväll, sedan är familjen komplett igen :)
 
Hoppas ni har en trevlig och mysig fredagkväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar