måndag 6 januari 2014

I morgon smäller det ...

Då är det dags att infinna sig på jobbet igen, efter 31 lediga dagar. Känns lite både ock - ska bli skönt att komma in i vardagen igen, med rutiner och allt det där, men ska ju inte sticka under stol med att det är ganska så skönt att vara ledig också ... ;)
 
Vet inte om Felizia och Jazmine, när de sov, kände på sig att det är dags att börja ställa om nu (de har sovit läääänge varje morgon) för i dag vaknade de tidigt - J kl 7 och F kl 7.30. De låg inne hos mig och busade en stund innan de gick upp och tittade på tv. Jag passade på att somna om till 8.15 :)
 
Planerna för idag innebär lite jobb för min del (skrivjobb). Annars blir det nog en tur ut till Ängeby för att Felizia ska få rida lite. Hade egentligen tänkt att gå på innebandy i eftermiddag, men Felizia fick välja och valde då ridning. Rent krasst skulle vi kunna hinna med båda, men känns onödigt att stressa så här sista lediga dagen. Eftersom Robert jobbar så måste jag ju "släpa" med Jazmine på aktiviteterna och då tar det lite längre tid ... ;) Men kommer ju fler matcher att gå på. Och så är det ju roligt att Felizia själv säger att hon vill rida :)
 
Ha en bra dag, du också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar