tisdag 28 januari 2014

Smått uppgiven ...

Nu verkar Jazmine vara på bättringsvägen, igen. Hon har varit feberfri större delen av gårdagen samt hela dagen idag. Fortfarande hostig och lite snorig, men pigg.
Eftersom hostan varit som den har varit, och hon varit väldigt rosslig i sin andning (speciellt nattetid) så ville vi, återigen, kolla upp om det kan vara förkylningsastma (speciellt som läkaren hon fick träffa senast tyckte att hon redan borde ha en inhalator med tanke på sin host- och andningshistorik). Det gick ju som det gick med det ... :(
Klistrar in det smått uppgivna inlägget jag skrev på facebook tidigare i kväll:
 
Robert o Jazmine har varit på Barncentrum idag igen, i hopp om att få hjälp med hostan och varför hon är så mkt sjuk den här tiden på året (den kyliga luften känns som en stor bov), samt få till en utredning kring ev. förkylningsastma (som läkaren var inne på förra gången). Men tji fick vi Samma visa som vanligt..."det är bara virus" o eftersom hon inte alltid har svårt att andas (bara nattetid, ...i princip) så blev det typ tack o hej... Fick mollipect utskrivet, men det har hon mått dåligt av tidigare så är ju sisådär lagom pigg på att ge henne det... Börjar ju tro att det bara är vi, föräldrar, som är pjolltiga o kinkiga, men vi vill ju bara att vår lilla tjej ska få tillräcklig hjälp för att bli av med sina bekymmer så hon får vara frisk o kunna leka med sina kompisar. Vet att det finns många som har det värre/mkt värre än så här, men för oss är detta tillräckligt.
Just nu känner man sig ganska maktlös...
 
Fick lite tips om vart vi ska vända oss istället (hade blandat ihop barnspecialisten och barncentrum litegrann ... ), så får bli nya samtal imorgon i hopp om att få komma till rätt person. Tack Linda, Sofi och Sara för tips och råd! :)
 
Eftersom Jazmine har varit piggelin och feberfri ett par dagar nu så gör vi ett nytt försök med förskola i morgon. Kanske är ett oklokt beslut, men ska hon vara hemma till hon inte har några symptom kvar alls så kan det dröja veckor, vilket känns lite sisådär. Vi går helt enkelt på allmäntillståndet, och vi upplever att hon är pigg nog att orka med sin förskolevistelse. Hoppas inte den kalla luften ställer till det bara ...
 
Det gäller att hålla humöret uppe :)

(gammal bild på glad tjej)
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar