torsdag 16 januari 2014

Ett läkarbesök senare

Nu har vi varit på Barncentrum med Jazmine för första gången, och det kommer inte bli det sista - äntligen någon som lyssnade och verkade förstå lite! Var Robert som var dit med henne, men vad jag förstod så hade läkaren lyssnat på vad han hade att säga (om allt "skit" som varit med Jazmine hittills) och gjort en ordentlig undersökning samt tagit både urinprov, blodprov (2 rör), halsprov och snabbsänka. Halsprovet (sånt där snabbprov) var visserligen negativt (av någon helkonstig anledning) men läkaren såg att Jazmine är alldeles röd och svullen i halsen/svalget och snabbsänkan låg på drygt 200 (en frisk person har under 10, ofta runt 5 ... ) så en rejäl infektion har hon ju i kroppen, troligen halsfluss (för sjuttielfte gången ... ), så blir att mumsa Kåvepenin i 10 dagar. De andra proverna ska vi få svar på i morgon.
När Robert berättade om att Jazmine ofta har en jobbig hosta, och även har varit inne akut för andningsbesvär så hade läkaren visat på en inhalator och sagt "men då har ni en sådan här", nej det är ju det vi inte har eftersom ingen har velat göra en vidare utredning kring ev. förkylningsastma :( Så förhoppningsvis så kan det hända något på den fronten också nu. Hoppas!
 
Återstår ju att se vart det här leder, men känns bra så här långt i alla fall.
Dagen till ära så har dessutom Jazmine varit feberfri och sååå mycket piggare. Och busigare ... men roligt att se att hon är på väg "tillbaka" igen :)
 
Pigg och frisk sötnos, som det ska vara


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar