söndag 5 januari 2014

Besök. Och spelstund

Idag fick vi besök av min barndomskompis Anna och hennes son Melker. De bor annars i Göteborg men har varit på Uppsalabesök nu några dagar, och innan de for hemåt igen så passade de på att komma ut till oss i Storvreta - jättekul tyckte vi! :)
 
 
Vi åt lunch, barnen lekte och la pussel. Och jag och Anna pratade - en hel del ;) Är mycket att ta igen när man inte ses oftare än någon gång om året ... :)
Sen blev det fika innan det var dags för Anna och Melker att påbörja den långa resan hem mot Göteborg.

 
Tack Anna och Melker för ett trevligt besök - roligt att ni ville komma ut till oss! :)
(Nu ska det väl inte ta allt för lång tid innan vi ses igen ... kanske redan om drygt 3 mån ... )
 
 
Lite senare tog barnen fram lite olika spel som vi spelade tillsammans. Först ut var "Plockepinn", sedan blev det "Grodspelet" (heter egentligen något annat, men enklast att kalla det så :) ) och sist ut var ett djurmemory. Jazmine var sååå nöjd när vi spelade hennes spel (de 2 sista), tror hon kände sig extra stor då :)



 
Felizia fick diverse pyssel i julklapp, bla ett sy-set med en björn och en uggla (från Panduro). Björnen blev ihopsydd och fixad idag, får se om det blir ugglans tur i morgon ... Missade tyvärr att ta en "färdig-bild" på björnen.
 
 
Nu har jag bara en ledig dag kvar tillsammans med dessa gullungar, sedan är det vardag igen ... Men då har jag och tjejerna varit lediga tillsammans i 31 dagar, så ska väl inte klaga ... ;)



 
Älskar er, bästa tjejerna! :)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar