torsdag 9 januari 2014

Då var det dags igen ... :(

Jazmines förskoleår hann inte ens börja innan hon blev sjuk :(  Igår var hon lite hängig och trött (men ingen direkt feber) och natten till idag slog det till - hon vaknade och yrade ... det visade sig att hon hade 39.7 graders feber, stackaren.
Så ingen förskola den här veckan heller. Efter att ha varit ledig i 5 veckor så saknar Jazmine verkligen sina kompisar, men nu har hon börjat bli så stor att hon förstår att man inte kan vara på förskolan när man är sjuk. Eller så har hon varit sjuk så mycket att hon förstår det av den anledningen ... :(
Men, som Moa skrev, tur att hon var frisk under resan i alla fall. Och ja, det var det ju :) Är alltid lättare att vara sjuk hemma.
Men nu är vi less på alla denna feber!!! Den här gången är hon inte ens förkyld eller ens minsta snorig. Får väl se vad det mynnar ut i ...
Både Felizia och Jazmine var förkylda innan vi åkte, blev "osnoriga" efter typ 2 dagar, var friska hela tiden på Dominikanska, blev snoriga igen när vi kommit hem, men har nu varit "osnoriga" sedan mellandagarna (om jag minns rätt). Och nu kom alltså febern för Jazmine. SUCK!!!
 
Man kan ju bara hoppas att det här inte speglar hur våren kommer att se ut.

En bild från när hon var sjuk i mitten/slutet av november, men det har sett ut ungefär så här idag också


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar