torsdag 27 juni 2013

Ackis - Stadsparken - Svandammen

Idag hade Jazmine fått tid hos en läkare på öron-näsa-hals-avdelningen på Akademiska sjukhuset. Blev en lååång väntan innan det äntligen blev vår tur, men fanns ju ett lekrum :)
 


 
Efter att vi dragit hela sjukdomsbilden igen (för typ sjuttielfte gången ... ) och läkaren tittat i halsen så kunde hon ju konstatera att Jazmine har haft (och har) väldigt stora halsproblem och att halsmandlarna är större än vad de borde vara. Skönt att få det "svart på vitt". De kommer dock inte göra något åt det nu, utan avvaktar till början av hösten, då de anser att hon är lite för liten för att operera bort mandlarna (vilket skulle vara ett naturligt steg annars). Så vi får alltså vänta och se lite till ... Men men, nu är hon ju "inne i systemet" i alla fall, och vi ska få en telefontid med läkaren i september för att prata lite om hur det varit från nu till då. Bara hoppas Jazmine slipper lika mycket besvär framöver.
 
När vi var klara på Ackis så gick vi till Stadsparken för att möta upp Felizia och mamma/mormor (som varit där och lekt under tiden). Då vi alla var hungriga så började vi med lite picknick innan tjejerna lekte en stund.
 

Klätterapor :)

 
Mycket fart ska det vara ... ;)
 
Roligt att gunga :)



 
Sen bjöd mormor på glass :)

 
Efter en kort lekstund så gick vi till änderna (och de andra fåglarna ... ) vid Svandammen
 


 
Jazmine tyckte det var väldigt spännande, och roligt, med alla fåglarna :)
 
Tack för idag mamma/mormor!
 
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar