måndag 3 juni 2013

Host, host, host...

Så var det dags igen...Jazmine är snorig och hostig... Nu behöver det ju inte vara så mycket mer med det men blir ju lätt lite kinkig för minsta grej med henne efter allt det som har varit. Hon fick lite Ventoline innan hon gick och la sig men har redan vaknat flera gånger av hostan :( Hoppas hon kan sova i natt iaf.

Robert hämtade barnen lite tidigare från förskolan idag för att gå på öppna mottagningen på bvc. Ville passa på att kolla Felizias vikt och längd en sista gång innan hon blir utskriven därifrån, samt se hur lång Jazmine har blivit.
De följer sina kurvor precis och Felizia är nu 121 cm lång och väger knappt 22 kg, medan Jazmine är 91 cm lång och väger knappt 13 kg.

Efter att ha suttit stilla inomhus hela dagen så var det skönt att åka till gymmet och svettas lite efter middagen. Riktigt varmt och kvavt där inne nu när det blivit så varmt ute.

Imorgon ska Felizia åka på heldagsutflykt med 5-årsgruppen på förskolan. De ska ha lunchmatsäck med sig (säga vad man vill om det...) och hon beställde pannkakor. Så har stått vid spisen en stund nu på kvällen. Men nu har hon sin matsäck i alla fall :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar