onsdag 12 juni 2013

Studentmottagning

Igår tog Roberts äldsta storasysters mellersta dotter studenten, så vi for iväg till Saltsjöbaden igår eftermiddag. Alltid lika skoj att åka genom huvudstaden en vardagseftermiddag - en resa som vanligtvis tar oss ganska precis en timme tog nu nästintill det dubbla, mest pga av alla byggen och vägarbeten de envisas med... Men fram kom vi och vi fick en trevlig kväll!
 
Nyköpt klänning. Men glädjen blev kortvarig...hittade ett hål i en av sömmarna så nu är den tillbakalämnad. Hade hopp om att kunna byta, men när jag synade de andra så hade de också hål på ungefär samma ställe :( Surt när den bara kostade 100 kr på rean...

 

 
Fint tal av föräldrarna  Pelle och Tina



Varför stå still och lyssna när man kan busa?? ;)
 
Roberts andra storasyster och hennes dotter Josefine
 
Båda tjejerna är sååå förtjusta i lillkusin Douglas :) Inte så konstigt iofs, han är ju himla go :)

 
Kram efter talet
 
Studentskan :)
 
Amanda (Emilias storasyster) och Felizia pratar om skolan
 
Några kusiner samlade på bild :)
 
Emilia slutar skolan helt medan Felizia snart ska börja sin "skolbana". Under tiden vi var där så slog det oss dessutom att det är precis 13 år sedan jag och Robert tog studenten och precis 13 år till Felizia ska göra det. Tycker att de 13 åren som har varit har flugit fram, hoppas inte de kommande 13 gör det samma... Men på fredag så tar i alla fall Felizia sin "förskoleexamen" :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar