lördag 8 juni 2013

Banhoppning

Näst sista ridningen idag och hoppning stod på schemat. De fick träna på banhoppning, väldigt nyttigt för Felizia. Hoppningen går ganska bra för det mesta, men det där med att alla andra tittar på just henne är alltid lite jobbigt... Framridningen gick jättebra men när det blev hennes tur på banhoppningen så blev hon spänd och vågade inte riktigt rida på ordentligt. Julle och hon klarade dock hela banan. Bara öva vidare :)
 
Roligt att Julia kom och tittade idag igen :)
 
Redo för start

 
Hopp!
 
Banhoppning!
 
Jazmine var nöjd över att få klappa lite :)

 
Precis innan vi skulle gå till bilen för att åka hem så kom Valle till stallet och frågade om Felizia och Jazmine ville leka lite, självklart ville dom det! :)
De lekte mestadels ute, men även lite inne. Vi bjöds på både fika och lunch - tack för det! :)
 

 
Jazmine hittade det roliga vattengeväret - busunge!

Johan är nu helt färdig naprapat (tror han fick en doktorstitel också, tack vare den forskning han har gjort, om jag förstod pappa rätt) och har idag fått ta emot sitt examensdiplom, bl.a. - grattis brorsan!
Det firades storslaget med ceremoni i Stockholm (Grand Hotel?) mitt i all bröllopsyra. På bilden nedan ser ni Elin och Eva-Lena strax innan avfärd. De kände sig inte alltför bekväma i kläderna...men ni är/var jättefina! :)
 

 Felizia och Valle fick också vara med på finfoto :)
 
I morgon har jag sista lediga dagen före sommarlovet - bara 5 arbetsdagar kvar nu :) Robert och barnen ska eventuellt åka ut till Siggefora där Eva-Lena och pappa har ställt sin husvagn över helgen, medan jag ta tåget in till stan och äta brunch med mamma. Lite jobb har jag att göra också...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar