onsdag 19 juni 2013

Heldag i Ängeby + fotbollsavslutning

Ja idag har alltså jag och Jazmine också spenderat dagen ute i Ängeby, precis som Felizia. Efter att ha lämnat henne ute i stallet så gick vi in till Valle för att leka. Först lekte vi inne en stund, innan vi gick ut. De pysslade med än det ena, än det andra, och avslutade med att hälsa på hos kaninen och fika hos Valles gammelmormor.
 
Roligt när Valle tar fart!


 
"Åker" hjullastare


 
Go´fika :)
 
Sedan gick vi in med Peter för att steka pannkakor. Jag, Valle och Jazmine levererade ner en laddning till Elin och Felizia som skulle äta det till lunch nere vid stallet. Det slutade med att vi också blev kvar där och åt, så Peter fick komma ner med resterande pannkakor :)

Mellan första ridpasset och lunchen så hade Felizia och några till ut hennes grupp badat och tvättat Julle
 
Efter lunch, lite avramlingsfika och teorilektion så var det Felizias grupps tur att få bygga fram hinder till hopplektionen. De fick bygga både kryss och räcke.
 

 
Lite svårt att koncentrera sig när morsan tittar på ;)
 
Jazmine vill gärna gå in till alla hästar så det gäller att vara med när hon är i närheten av stallet... Idag både borstade och gosade hon med Julle :)
 

Puss!

Efter en kort vila och med lite middag i magen så cyklade vi allihop iväg på fotbollslekis. Var sista gången före sommaren så de fick en liten present i slutet - ett svettband att ha runt handleden.
Annars var det väl som vanligt ... Ledarna var faktiskt ganska okej idag, men övningarna var väl inte mycket att komma med - mest lekar. Lekar i sig är bra, men inte en hel timme och inte bara lekar när man har haft fem tillfällen innan, det borde liksom gått lite mer framåt än så. Men men, ledarna kanske mognar när det gäller övningar också över sommaren ;)
 
 
Jazmine var lite gnällig av och till under kvällen och det var ju tyvärr som man befarade ... innan hon somnade tempade vi henne till dryga 38 grader. Hon vaknade för en liten stund sedan och då hade febern stigit ytterligare en grad, så fick bli lite ipren. Hoppas hon sover gott resten av natten... Har jag sagt att jag är less på all feber och sånt nu? Jaså, jaha, det hade jag ja ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar