söndag 23 juni 2013

Middag borta, middag hemma

Igår var vi (och Daniel, Linda och Douglas) bjudna på middag hemma hos Roberts föräldrar. Vi hann med lite lek före maten, och det lektes både inne och ute:
 

Att leka och busa med Simon är nog, enligt Felizia, nästan det bästa med att besöka farmor och farfar :)
 
Vatten = en nöjd Jazmine ;)

 
"En båt"
 
Daniel, Linda och Douglas kom lite senare än oss och Jazmine saknade Douglas till en början och frågade var han var och när han skulle komma - märks att hon är förtjust i sin lilla kusin :)
Vi bjöds på god mat och 2 olika efterrätter. Daniel, som varit på tjänsteresa till Kina, delade ut en varsin present till tjejerna:
 
 
Tack så mycket Daniel!
 
 
Idag har vi haft en ganska lugn förmiddag, mest rensat bort lite skräp och städat lite här och var inne. På eftermiddagen kom mamma för att leka med tjejerna, och bjudas på lite middag. De tog bla en tur med Jazmines "nya" trehjuling till en lekplats i närheten, där de gungade och klättrade.
Till middag blev det trerätters - västerbottenostpaj på en bädd av rucola och med parmaskinka till, grillad marinerad fläskytterfilé med ugnsrostad färskpotatis, och jordgubbs- och rabarberpaj med vaniljvisp och/eller glass (strut med kulglass till Jazmine och Felizia). Smarrigt värre, om jag får säga det själv! :)
 


 
Ska man sammanfatta vår midsommarhelg så har den varit kanon! En massa god mat och trevligt sällskap - kan ju inte bli så mycket bättre :)

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar