fredag 28 juni 2013

Lugna gatan

Här har vi bara tagit det lugnt idag (förutom Robert, som har jobbat ... ). Vädret såg så tråkigt ut på förmiddagen att jag började storstäda klädkammaren, dels för att det var sååå stökigt, dels för att det hängde alldeles för många kläder där som barnen har växt ur och dels för att flytta saker till skjutdörrsgarderoben i hallen. Det tog sin tid men fint blev det! Nu måste jag bara få tid någon dag att storstäda ute i förrådet så de bortrensade kläderna och skorna hamnar i rätt kartonger ...
Vad gäller skjutdörrsgarderoben så behövs det bara ett besök på Ikea innan det är färdigt. Vill köpa nya galgar och korgar för vantar, mössor, m.m. Och på K-rauta behöver vi köpa lite fler krokar. Men fint blir det :) Och väldigt praktiskt.
 
På eftermiddagen tog vi en promenad för att Jazmine skulle somna och Felizia plockade smultron utanför vårt staket - finns ju hur många som helst där :)
 
Imorgon blir det kalas hela dagen lång - först i Lövstalöt hos Ilona, som fyllde 5 år i igår, och sedan här i Storvreta hos Klara. Det kalaset skulle ha varit för två veckor sedan, men Klara var sjuk så det blev flyttat. Blir nog en rolig dag! :)
 
Nu fortsätter vi fredagsmyset här hemma :)
 
 
Trevlig fredagskväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar