onsdag 12 juni 2013

Skolavslutning, sommarfest och fotbollslekis

Har varit en lite hektisk dag, men en rolig sådan. Och solig och varm :) Blev först ett par timmars pappersjobb i morse/förmiddags innan det var dags att samla eleverna i klassrummet och sedan gå ut till själva avslutningen. Vi sjöng diverse sommar-/sluta-skolan-sånger innan det blev presentutdelning. Trodde inte min skörd skulle bli så speciellt stor, men där hade jag fel... ;)
 
Felizia fick vara med :)


 
Kommer sakna att inte ha en klass i höst... ;)
 
Efter att ha tagit en sväng på Gränby C för lite lunch, glass, kläd- och presentinköp, så åkte vi hem och gjorde i ordning oss och matsäcken för att åka på sommarfest på Felizias avdelning. Vi blev lite sena pga en liten olycka med Jazmine så missade inledningen av sångframträdandet. Men Felizia hann iaf vara med och sjunga alla sånger utom en.
 
 


Picknick = pannkaka :)

 
Favoritplatsen på förskolegården
 
Efter ett snabbt ombyte så for vi vidare till fotbollslekis. Det var en ny (av tre) ledare idag igen och henne var det faktiskt ännu lite mer krut i, vilket verkligen behövs mot vissa i gruppen... Men det blev inte så mycket bollövningar idag. De provade att spela minimatcher (som vanligt...) men blev ju, som alltid, kaos så de bytte till stafett istället. Undrar när de ska komma till insikt med att det där med match inte är det primära...??

 
Ska försöka sparka ner konan med bollen
 
Jazmine roar sig på sitt sätt :)

 
Nu bara två dagar kvar att jobba innan sommarlovet, och två dagar kvar för barnen på förskolan. Tänk att Felizia snart har gjort sin sista dag där...stora tjejen! :)
 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar