fredag 7 juni 2013

Grillmiddag

Igår hade vi goda vänner här på grillmiddag. Vi körde knyt så alla hade något med sig. Totalt var vi 5 vuxna och 5 barn. Det var synd att fam. Sjödahl uteblev pga sjukdom, men inte mycket att göra åt. De får komma nästa gång i stället :)
 
Vi hade satt en ganska tidig "starttid", så barnen hann leka ganska länge innan det blev mat. Det går tyvärr ganska lång tid mellan gångerna vi ses, men barnen leker lika bra tillsammans ändå :) Lukas hade nog lite tråkigt som ensam kille (och dessutom 2 år äldre än de två tjejer som är näst äldst - Matilda (hans lillasyster) och Felizia) men han skötte sig exemplariskt och roade sig ganska bra på egen hand.
 
Vi grillade kycklingspett och till det blev det fransk potatissallad, tre olika såser och en grönsallad - smarrigt!
 


Till efterrätt gick Lisa ut och plockade lite rabarber - blev rabarberpaj med vaniljvisp/glass och/eller glass med choklad-/kolasås och strössel till dessert.

 
Ena familjen tog bussen hem strax före 22 medan medlemmarna i den andra väntade på skjuts hem av Sofia som jobbat kväll. Under tiden tittade barnen (minus Jazmine som låg och sov) på film medan vi vuxna satt ute på altanen.
 
Tack familjerna Landerhjelm och Sjödin för en trevlig eftermiddag/kväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar